Sosiaaliohjaaja, lapsiperheiden neuvonta ja ohjaus, 2 paikkaa

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheitä tukevat palvelut
Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö

Karsikkokuja 17 , 01360 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme kahta (2) neuvonnasta ja ohjauksesta sekä varhaisesta tuesta innostunutta sosiaaliohjaajaa vasta perustettuun lapsiperheiden neuvonnan ja ohjauksen tiimiin. Vakanssit ovat uusia. 

Lapsiperheiden neuvonnan ja ohjauksen sosiaaliohjaaja vastaa eri yhteydenottokanavista tuleviin yhteydenottoihin ja antaa neuvoja ja ohjausta hyvinvointialueen asukkaille erilaisissa lapsiperheiden palveluihin liittyvissä asioissa. Tehtävässä keskeistä on myös yhteistyö muiden sosiaali- ja terveydenhuollonpalveluiden sekä lapsiperheiden kanssa toimijoiden kesken. Työ edellyttää kykyä laajaan verkostoyhteistyöhön.  

Työskentelysi tukena on oman tiimisi lisäksi lähiesihenkilö, säännöllinen työnohjaus sekä monialainen konsultaatiotiimi. Neuvonnan ja ohjauksen tiimin käynnistämisessä ja työn kehittämisessä tukena on myös Vantaa-Kerava-sote – Asukkaan asialla hankkeen perhekeskustoimintamallin kehittämisen kärjestä nimetyt erityisasiantuntijat.  

Tällä hetkellä työ on arkisin tehtävää virka-aikaista työtä, mutta tulevaisuudessa voi olla tarvetta myös iltatyölle. Tehtävä mahdollistaa osittaisen etätyön.   

Joten mikäli sinua kiinnostaa työ, jossa saa neuvoa ja ohjata lapsiperheitä erilaisissa elämän tilanteissa, kehittää uutta työmuotoa sekä toimia laajasti eri verkostojen kanssa niin tämä tehtävä on sinulle!  

Sosiaaliohjaajan työssä on eduksi erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus, kokemus perheiden kanssa tehtävästä työstä, joustavuus, tiimityötaidot sekä Vantaan ja Keravan alueen palveluiden tuntemus. Sosiaalihuoltolain ja lastensuojelulain tuntemus on välttämätöntä. Arvostamme kykyä sietää keskeneräisyyttä, innostusta luoda uutta sekä kokemuksen palvelutarpeen arviointien tekemisestä. Yksikössä on käytössä Apotti-tietojärjestelmä. 

Neuvonnan ja ohjauksen tiimi sijoittuu Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikköön. Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö tuottaa ja koordinoi laajasti varhaisen tuen ja sosiaalihuoltolain mukaisia kotiin vietäviä palveluita. Palveluita tuotetaan sekä omana että ostopalveluna. Yksikössä työskentelee noin 60 työntekijää eri tehtävissä.  Lapsiperheiden varhaisen tuen yksikkö on osa Lapsiperheiden sosiaalityön tehtäväaluetta.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen,  alkaen 11.04.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2700,35 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Sosiaalityön esimies Leskinen Terhi
0405545598, terhi.leskinen@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Hakuaika alkaa: 15.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 29.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus