Sosiaaliohjaaja, Tuettu asuminen, 2 paikkaa

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut
 
Laurikoti  (Metsolantie 4, 04200 Kerava)
Tähkä (Koisotie 1, 01300 Vantaa) 

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Aikuissosiaalityön asumispalveluissa toimii kymmenen tuetun asumisen asumispalveluyksikköä, yksi ympärivuorokautinen palveluasumisen asumisyksikkö sekä asumispäivystys. Asumisen eri palvelut on suunnattu Vantaa-Kerava hyvinvointialueen asunnottomille, mielenterveys- tai päihdekuntoutujille tai muille vastaavaa palvelua tarvitseville.

Haemme kahta sosiaaliohjaajaa Tuettuun asumisen asumisyksiköihin

Tuetun asumisen yksiköissä asiakasta ohjataan, tuetaan ja neuvotaan asiakkaan omien tarpeiden sekä yhdessä tehdyn palvelusuunnitelman mukaisesti mm. taloudellisten asioiden hoitamiseen, siisteyteen, elämänhallintaan liittyen jne. 

Yksiköt, joihin haemme nyt työntekijöitä, ovat:

  • Tähkä (Koisotie 1, 01300 Vantaa)
  • Laurikoti (Metsolantie 4, 04200 Kerava)

Sosiaaliohjaajan tehtävissä keskeistä on asiakkaan ohjaus ja arjen hallinnassa sekä asumistaidoissa tukeminen. Tehtävässä vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden palvelusuunnitelmien laadinnasta, päivittämisestä ja arvioit asiakkaan palveluntarvetta yhteistyössä työtiimin, vastuu sosiaalityöntekijän yms. kanssa. Päivittäisessä työssäsi tuet asiakkaiden mielenterveyttä ja päihdehaitatonta arkea. Lisäksi puutut ja selvität varhaisessa vaiheessa asumiseen liittyviä ongelmia, teet vuokranseurantaa, sekä suunnittelet ja toteutat asukastoimintaa. Asiakastyössä huomioit ja tuet asiakkaita saavuttamaan heidän omat tavoitteensa. Työ sisältää kotikäyntityötä.

Tehtävässä eduksi katsotaan kokemusta päihde- ja mielenterveys asiakkaiden kanssa työskentelystä ja/tai asunnottomuustyöstä. Toivomme, että sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta oppia alasta lisää.  Pidämme tärkeänä huumorintajuista, ideoivaa-, tekevää- ja suvaitsevaista asennetta. Työ voi sisältää työskentelyä nopeasti muuttuvissa ja ajoittain hankalissa vuorovaikutustilanteissa, joten hyvistä vuorovaikutustaidoista on työssä etua. 

Tehtävässä onnistumisen tueksi tarjoamme hyvän perehdytyksen, kollegoidesi ja esihenkilösi tuen.

Tänä vuonna siirryimme Vantaa Kerava hyvinvointialueelle ja yksiköt ovat osa Tuettua asumista. Meillä ei ole siis vanhoja rutiineja, joihin olisimme työssämme jumiutuneet vaan olemme uuden edessä ja sinulla uutena työntekijänä on mitä parhain mahdollisuus tulla vaikuttamaan osaltasi asumissosiaalisen työn sisältöihin ja työtapoihin. Työnantaja tarjoaa työntekijöilleen ryhmätyönohjauksen, lisäkoulutusta ja mahdollisuuden työn kiertoon.


Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 17.04.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: 2-vuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Esimies Seppänen Tuomo
0503121996, tuomo.seppanen3@vakehyva.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15 

Reija Haara
0505459678


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Hakuaika alkaa: 15.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 31.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus