Lähihoitaja, Simonkylän vanhustenkeskus, hoivakoti 2

Vanhusten palvelujen toimiala, Hoiva-asumisen palvelut
Simonkylän vanhustenkeskus, hoivakoti 2
Simontie 5 B , 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Hei, Sinä ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja! Etsimme sinua LÄHIHOITAJAN vakituiseen tehtävään Simonkylän vanhustenkeskuksen hoivakoti 2:lle

Olet tärkeä henkilö tiimissämme ja asiakkaidemme arjessa. Teet hoivatyötä täydellä sydämellä siten, että asiakkaidemme elämä on toiminnallista ja heidän omiin toiveisiinsa perustuvaa. Työskentelemme moniammatillisessa tiimissä omahoitajamallin mukaisesti. Omahoitajana vastaat omien asiakkaiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti

Aikaisempi kokemus vanhustyösta, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Eduksi katsomme myös voimassa olevan lääkeluvan, Rai-osaamisen ja kokemuksen muistisairaiden hoivatyöstä. Valmista pakettia emme kuitenkaan odota, sinulla ei tarvitse olla valmiina tietoa kaikesta ja pitkää työkokemusta.T ärkeintä on positiivinen asenne, halu oppia ja kehittää omaa ammattitaitoaan. 

Simonkylän vanhustenkeskuksen hoivakoti 2 on 22-paikkainen hoivakoti, joka on erikoistunut infektioyksiköksi. Hoivakoti tarjoaa iäkkäille henkilöille ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus aktiiviseen asumiseen ja kuntouttavaan hoivaan esteettömässä, turvallisessa ja kodinomaisessa asuinympäristössä. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua yhteisön arkeen. Tehostetun asumispalvelun avulla tuetaan ja edistetään asiakkaan hyvinvointia, turvallisuutta ja hyvää elämänlaatua

Työryhmämme on moniammatillinen, aktiivinen, huumorintajuinen ja teemme työtämme suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana.

Tervetuloa meille töihin!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 03.04.2023 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2260,80 eur/kk , lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Asumispalvelujen esihenkilö Sari Hopia
0503105472, yhteydenotot ma-pe 9-15
sari.hopia@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijätHakuaika alkaa: 15.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 31.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus