Hoiva-avustaja, Simonkylän vanhustenkeskus, hoivakoti 2, 2 paikkaa

Vanhusten palvelujen toimiala, Hoiva-asumisen palvelut
Simonkylän vanhustenkeskus hoivakoti 2
Simontie 5 B , 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Hei, Sinä ammattitaitoinen, aktiivinen ja iloinen hoitotyön osaaja! Etsimme kahta (2) HOIVA-AVUSTAJAA vakituisiin tehtäviin Simonkylän vanhustenkeskuksen hoivakoti 2:lle

Olet tärkeä henkilö tiimissämme ja asiakkaidemme arjessa. Teet hoivatyötä täydellä sydämellä siten, että asiakkaidemme elämä on toiminnallista ja heidän omiin toiveisiinsa perustuvaa.

Meillä hoiva-avustajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoiva-avustajamme työskentelevät avustavissa tehtävissä vahvistaen ikääntyneen henkilön suoriutumista päivittäisissä toiminnoissa. Osaamisesi on laajasti käytössä asiakkaiden avustamisessa arjen perustoiminnoissa, viriketoiminnassa ja aktiivisen arjen mahdollistamisessa ikääntyneelle ja ruokapalvelutehtävissä. 

Työssä tarvitset hoiva-avustajan koulutuksen lisäksi iloista asennetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa ammattitaitoa.

Simonkylän vanhustenkeskuksen hoivakoti 2 on 22-paikkainen hoivakoti, joka on erikoistunut infektioyksiköksi. Hoivakoti tarjoaa iäkkäille henkilöille ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua. Tavoitteena on tarjota asiakkaalle mahdollisuus aktiiviseen asumiseen ja kuntouttavaan hoivaan esteettömässä, turvallisessa ja kodinomaisessa asuinympäristössä. Asiakkailla on mahdollisuus osallistua yhteisön arkeen. Tehostetun asumispalvelun avulla tuetaan ja edistetään asiakkaan hyvinvointia, turvallisuutta ja hyvää elämänlaatua 

Työryhmämme on moniammatillinen, aktiivinen, huumorintajuinen ja teemme työtämme suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
 
Tervetuloa meille töihin!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 03.04.2023 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Muu kelpoisuusvaatimus: Hoiva-avustajan koulutus
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 1903,02 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Asumispalvelujen esihenkilö Sari Hopia
0503105472, yhteydenotot ma-pe 9-15
sari.hopia@vakehyva.fi

Asumispalvelujen esihenkilö Susanna Kajanto 
0405892872, yhteydenotot ma-pe 9-15 
susanna.kajanto@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijätHakuaika alkaa: 15.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 31.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus