Lähihoitaja, Osasto 9, Keravan toimipiste

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Kuntouttavan hoidon osasto 9, Keravan toimipiste
Metsolantie 2 , 04200 Kerava

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Tulisitko antamaan merkittävän työpanoksesi Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle kuntouttavan hoidon osasto 9:lle?

Haemme  joukkoomme yhtä (1) hoitoalan ammattilaista vakinaiseen lähihoitajan palvelussuhteeseen 10.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu kuntouttavan hoidon osastolle, joka on 36 paikkainen. 

Meillä hoidetaan lyhytaikaista hoitoa tarvitsevia potilaita. 

Osastolla työskennellään kuntouttavaa työotetta noudattaen. Potilaan omia voimavaroja vahvistetaan ja häntä kannustetaan kuntoutumaan. 

Osaston toiminnan tavoitteena on edistää ja ylläpitää potilaiden terveyttä, hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteena on vahvistaa potilaan omia voimavaroja kuntouttavaa hoitotyön toimintatapaa noudattaen yhteistyössä potilaan, hänen omaistensa ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työ on monipuolista, pääosin ikäihmisiin keskittyvää hoivatyötä, jonka perustana on asiakaslähtöisyys sekä omatoimisuuden tukeminen. 

Lähihoitajan toimenkuvaan kuuluu kliininen hoitotyö ja sen kehittäminen.  Lähihoitaja suunnittelee hoidon yhdessä potilaan kanssa ja myös arvioi sitä. Hoitoon liittyvä kirjaaminen; hoitosuunnitelmien teko, toteutus sekä sen arviointi kuuluvat oleellisesti työhön.  

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Tätä kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin kiinnostusta hoitotyöstä ja innokkuutta oppia uutta sekä halua kehittää itseään. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä osaavan ammattilaisten joukon ja kollegojen tuen. Ympäriltäsi löydät hoitotyön kehittämisestä innostuneen työyhteisön, joka on rohkea ja tulevaisuussuuntautunut. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.


Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 10.04.2023 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 3-vuorotyö, jaksotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä,
Tehtäväkohtainen palkka: 2260,80 €/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja Manninen, Janica
0406120287
janica.manninen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijätHakuaika alkaa: 16.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 30.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus