Sairaanhoitaja, Palliatiivinen- ja saattohoito

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Sairaalapalvelut
Katriinan sairaala osasto 5

Katriinankuja 4 , 01760 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

SAIRAANHOITAJA oletko kiinnostunut työskentelemään ja kehittämään  toimintaamme B-tasoisessa palliatiivisessa yksikössä Vantaa-Kerava hyvinvointialueella? Osastomme sai uusia sairaanhoitajan vakansseja  ja haemme neljää (4) sairaanhoitajaa vahvistamaan tiimiämme. Olistko halukas täydentämään hyvähenkistä työtiimiämme idyllisessä Katriinan sairaalassa?

Osasto 5 tarjoaa B-tasoista palliatiivista hoitoa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella. Hoidamme palliatiivisia – ja saattohoito potilaita ja teemme omaisten kanssa läheistä yhteistyötä. Osastomme sijaitsee Katriinan sairaalassa, keskellä kauniita maalaismaisemia. Toimitilamme ovat uusitut ja mahdollistavat ergonomisen työskentelyn. Sairaalalla on runsaasti maksuttomia pysäköintimahdollisuuksia henkilökunnallemme.

Toivomme, että sinulla on sydän paikallaan ja koet potilaan ja hänen läheistensä tukemisen tärkeäksi elämän lopppuvaiheen hoitotyössä. Osastollamme pääset toteuttamaan hyvää oirehoitoa, sekä vaativaa lääkehoitoa moniammatillisessa tiimissä. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja kehittämismyönteistä otetta palliatiivisen - ja saattohoidon kehittämiseen. Voit olla urasi alussa tai jo enemmän kokemusta omaava sairaanhoitaja , meillä pääset oppimaan uutta ja käyttämään hyväksi jo kertynyttä osaamistasi monipuolisesti.

Osastollamme työskentelee 13 sairaanhoitajaa ja 3 lähihoitajaa kolmessa vuorossa. Tarjoamme työntekijöillemme tiimin vahvan tuen sekä riittävän perehdytyksen.  Osaamisestasi pidetään huolta säännöllisten, vähintään viikoittaisten täydennyskoulutusmahdollisuuksien avulla.  Lisäksi meillä on palliatiiviseen- ja saattohoitoon liittyvää osaamisen vahvistamista erilaisten hankkeiden kautta. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.

Hae mukaan ihanaan tiimiimme! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 03.04.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Työajan lisätiedot: 3-vuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Osastonhoitaja Äyri Kati
050 3122 127 
kati.ayri@vakehyva.fi

Tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-16.00


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Hakuaika alkaa: 20.02.2023 12:00Hakuaika päättyy: 22.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus