Sosiaalityön opiskelija, lastensuojelun avohuolto, kesätyö

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen toimiala, Perheiden erityispalvelut

Tikkurilan toimipiste: Vernissakatu 4, (2. kerros), 01300 Vantaa
Myyrmäen toimipiste: Jönsaksentie 4, (4. kerros), 01600 Vantaa
Keravan toimipiste: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava 

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva kesätyöntekijä sijainen tai harjoitteluun. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Hei sosiaalityön pääaineopiskelija! Tervetuloa kesätyöntekijäksi lastensuojelun avohuoltoon! 

Meillä pääset osaavan työyhteisömme jäsenenä tutustumaan lastensuojelulain mukaiseen suunnitelmalliseen työskentelyyn lasten, nuorten, heidän läheistensä sekä yhteistyötahojen kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia muotoutuen alkuarvioinnista mahdolliseen lapsen huostaanottoon.

 Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella eli VAKE:ssa tehdään lastensuojelun avohuollon työtä ammattitaitoisesti ja rohkeasti lasten ja perheiden hyväksi. Etsimme henkilöä, joka sopii rentoon joukkueeseemme ja uskaltaa olla lapsen oikeuksien puolella. Toivomme sinulta positiivista ja oppimishaluista asennetta.

Meillä on hyvä ja toisiamme tukeva yhteishenki - kesätyöntekijät otetaan lämpimästi vastaan!

Meillä arvostetaan työparityötä, mutkattomuutta, hyvää työilmapiiriä sekä kunnollisia tiloja ja välineitä työtehtävien tekemiseen. Meillä pääset osaksi pientä tiimiä, jossa on perheterapeutti, erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä.  Pienten noin 7 hengen tiimien lisäksi pääset osaksi koko VAKE:n avohuollon kokonaisuutta ja kuulut n. 70 ammattilaisen yhteisöön. Johtavat sosiaalityöntekijämme ovat kokeneita ja keskeisin osa heidän työtehtäviään on asiakastyön ohjaaminen ja tukeminen. Johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi sinua perehdyttää koko tiimi. Vuoden 2023 painopisteet meillä lastensuojelun avohuollossa ovat asiakastyön vaikuttavuus ja työntekijöiden työhyvinvointi.

Meillä asiakkaat saavat laadukkaita ja monipuolisia lastensuojelun palveluja tarpeensa mukaan. Systeeminen työtapa on aktiivisessa käytössä ja saat siihen hyvän perehdytyksen. Tulet myös tutuksi Apotti asiakastietojärjestelmän kanssa!

Nyt haettavana olevat kesäsijaisuudet sijoittuvat Itä-Vantaan toimipisteeseemme Tikkurilaan, Länsi-Vantaan toimipisteeseemme Myyrmäkeen ja Pohjoiseen toimipisteeseemme Keravalle. Kaikki toimipisteet sijaitsevat  juna-aseman välittömässä läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Kerrothan hakemuksessasi missä toimipisteessä haluaisit työskennellä.

Ole rohkeasti yhteydessä! Kerromme mielellämme lisää.
Voit myös seurata meitä Instagramissa @vakelastensuojelu.

Miksi kesätöihin Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle? 

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 01.05.2023 tai sopimuksen mukaan - 31.08.2023
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityön pääaineopiskelija
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote,
Tehtäväkohtainen palkka: 2050 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme

Sosiaalityön esihenkilö Vehniäinen Hanna
040-8289545 
hanna.vehniainen@vakehyva.fi
Tavoitettavissa virka-aikaan.


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

 Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – 
autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

 Lue meistä lisää 
vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
 #vakehyva #hyvantekijät

Hakuaika alkaa: 21.02.2023 12:00Hakuaika päättyy: 21.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus