Ohjaaja, Virrenkulma

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Vammaispalvelut
Virrenkulma

Palosenkatu 1-3 , 04230 Kerava

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme asumisen ohjaajaa vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen mahdollistamaan asiakkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja itsemääräämisoikeutta kunnioittavan arjen. 

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu asiakkaiden avustaminen, ohjaaminen ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa voimavaralähtöisesti. Asiakkaita avustetaan ja ohjataan esimerkiksi kodinhoidossa, ruokailussa, vaatehuollossa, henkilökohtaisessa terveydenhuollossa sekä kodin ulkopuolella asioinneissa. Asiakkaitamme tuetaan ja ohjataan toimintamallien mukaisesti. Yksikössämme käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikointikeinoja. Perehdytämme työhön. 

Arvostamme kehitysvamma-alan ja autismityön osaamista. Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä ja arvokas asia.

Virrenkulma on koti 18 ympärivuorokautista tukea ja ohjausta tarvitsevalle kehitysvammaiselle ja autismikirjoon kuuluvalle aikuiselle henkilölle.  Virrenkulmaan on hyvät kulkuyhteydet ja Keravan asemalta matkaa on noin 2,5 km. 

Tule tekemään merkityksellistä työtä hyvällä asenteella.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: 
Vakituinen, alkaen 27.03.2023 tai sopimuksen mukaan
Määräaikainen, alkaen 27.03.2023 tai sopimuksen mukaan - 01.09.2023

Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Työajan lisätiedot: Jaksotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Palvelupäällikkö Ikonen Toni
0403047641
toni.ikonen@vakehyva.fi


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Hakuaika alkaa: 03.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 21.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus