Tehtäväaluepäällikkö, työllisyyttä ja osallisuutta tukevat palvelut

Aikuissosiaalityön ja vammaispalvelujen toimiala, Aikuissosiaalityön palvelut
Työllisyyttä ja osallisuutta tukevat palvelut
Neilikkatie , 00130 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Haemme Aikuissosiaalityön palvelualueelle, työllisyyttä ja osallisuutta tukevien palvelujen tehtäväalueelle avointa ja kokenutta moniosaajaa, jolla pysyvät langat käsissä vaativissakin henkilöstöhallinnon, yhteistyöverkostojen ja talouden kysymyksissä. 

Työllisyyttä ja osallisuutta tukevien palvelujen tehtäväaluepäällikkönä johdat kokonaisuutta, jossa yhdistyvät niin vammaisten kuin työikäistenkin palvelut. Kokonaisuus koostuu työvalmennuksesta, työ- ja päivätoiminnasta, kuntouttavasta työtoiminnasta sekä työllisyyttä tukevista palveluista (muun muassa TYP). Johdettavana on yhteensä yhdeksän yksikköä, jotka jakautuvat edelleen niin Vantaalla kuin Keravallakin sijaitseviin tiimeihin. Kutakin yksikköä johtaa lähiesimies.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aiempaa esimies- ja johtamiskokemusta, kokemusta aikuissosiaalityöstä ja vammaispalveluista sekä vahvaa talouden tuntemusta. Sinun tulisi olla jo sisällä palkkatukityöllistämisen prosesseissa, sekä tulevissa työllisyyttä säätelevien lakien ja asetusten sisällöissä. Lisäksi sinun tulisi hallita työ- ja päivätoiminnan kilpailutukset ja sopimukset yhteistyökumppaneiden kanssa. Myös vammaispalvelulain osaamista tarvitaan. Päällikkötehtävät edellyttävät jonkin verran julkista esiintymistä ja kykyä luoda omaa tehtäväaluetta koskevia esityksiä.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa yhdistyvät vammaispalvelut ja aikuissosiaalityö työllisyyden ja osallisuuden näkökulmasta. Tukenasi on koko palvelualueen johtoryhmä, johon kuuluu kaksi taitavaa tehtäväaluepäällikkö-kollegaa ja palvelualuejohtaja sekä sihteeri, kaksi asiantuntijaa ja erityisasiantuntija. Lisäksi sinulla on johdettavana upea ja ammattitaitoinen, kehittämismyönteinen yhdeksän esimiehen joukko ja alan ammattilaisia, joille asiakkaat ovat sydämen asia. Työnohjaus on järjestetty.

Työpisteesi sijainti voi vaihdella hyvinvointialueen sisällä ja liikut paljon eri yksiköiden välillä, joten oma auto on tehtävän kannalta suotava. Päätoimipisteesi sijaitsee Tikkurilassa.


Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.


Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 03.04.2023 
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Virkasuhde
Kelpoisuusvaatimus: Riittävä johtamiskokemus ja laaja tehtäväalueen tuntemus
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Soveltuva korkeakoulututkinto
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Tässä yhteystietomme:

Palvelualuejohtaja Kaukonen-Nyholm Henna
0406120214
henna.kaukonen-nyholm@vakehyva.fi

Parhaiten tavoittaa sähköpostitse, vastaajaan voi myös jättää viestin.


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
 Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – 
autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
 Lue meistä lisää 
vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 
 #vakehyva #hyvantekijät

Hakuaika alkaa: 07.03.2023 12:00Hakuaika päättyy: 21.03.2023 16:00

Jaa ilmoitus